Servicii

Reparații și întreținere acoperișuri înalte

Executăm lucrări de montare, reparații și întreținere acoperișuri pentru clienții rezidențiali sau industriali la prețuri avantajoase comparativ cu soluțiile bazate pe nacelă sau cu structuri metalice de tip schelă.

Reparații tencuieli (fațade de blocuri)

Fisurarea intensă a zidurilor (cu deschiderea fisurilor : 1 cm), urmată de dezintegrarea tencuielii, poate crea probleme de rezistență a zidurilor. Pentru remedierea acestora se impun realizarea de lucrări de decopertări ale tencuielii deteriorate, urmate de lucrările de tencuire.

Hidroizolații

Hidroizolațiile sunt necesare pentru a proteja spațiul locuit de infiltrații neplăcute, a căror apariție poate duce cu timpul la apariția igrasiei și a mucegaiului cu factori de risc bine-cunoscuți pentru sănătatea omului. Din acest motiv hidroizolarea corectă este o necesitate încă din faza de proiectare, dar și în cazul lucrărilor de reabilitare.

Termoizolații

Este credem cunoscut faptul că izolarea exterioară a clădirilor, a mansardelor sau a blocurilor mai vechi care necesită lucrări de reabilitare termică este necesară și utilă pentru mai multe motive dintre care amintim: -îmbunătățirea confortului termic, reducerea zgomotului și creșterea confortului de locuire, îmbunătățirea aspectului estetic al clădirii